Hvad koster et softwareprojekt egenligt? Det første budget ligger hos vores kunder oftes omkring 100.000 kr og op imod 350.000. De fleste af vores kunder starter mindst muligt og udbygger derfra. Det handler om at bevise forretningen i det, inden vi bygger alt for stort. 

500 kr. i timen inkl. projektledelse. Istedet for at du skal have to priser, så har vi lagt udvikling og projektledelse sammen. Vi knytter 20% projektledelse til hver time udvikling du køber. Sådan synes vi det er nemmere at forhold sig til.

Spar 60% på regningen ift. et dansk udviklingshus. Du skal vælge outsourcing fordi det er billigere. Fordi du vil halvere omkostningerne — eller udvikle dobbelt så meget for det samme. Men alt det er billigt får dig også til at stille spørgsmål. Og det burde det også. Så dem har vi besvaret herunder.

Er det dårligere kvalitet
når det er billigere?

Er der meget mere kommunikation og ledelse hos mig pga. af afstanden?

Forstår de overhovedet min
forretning, når de sidder i Ukraine?

Skal jeg selv vide en masse om udvikling for ikke at blive snydt?

Hvordan får jeg en pris på mit projekt? Du rækker ud til mig på aka@a2software.dk eller tlf. 22 14 39 06. Så stiller jeg dig de spørgsmål vi skal kende til for at give en pris.

Vil du høre hvad de spørgsmål går ud på, så lyt til den her episode af vores podcast, hvor vi snakker om projekt omfanget.