Eksempler på hvad kunderne køber hos A2.

Virksomhedsplatform — Digitalisering er ofte kompromiets vej. Der er masser af standard systemer derude, men standard betyder også i skal passe ned i en kasse.

Ved at bygge en special udviklet virksomhedsplatform hvor I selv sætter rammerne og udbygger den i det tempo som organisationen er klar til det. Det betyder i får et produkt som passer præcist til jeres nuværende og fremtidige problemstillinger.

Manuelle papirsgange og processer — En af kerneopgaverne i digitalisering er at udskifte de langsomme og besværelige papirsgange man har sin virksomhed.

Det kan være at udskifte manuel time registrering til digital registrering, flytte rapportering fra Excel til et digitalt overblik eller bare optimere mange af de administrative arbejdsgange som I har.

Få systemer til at snakke sammen — Data bør kun opdateres én gang, men med alle de systemer vi har i dag kan det være svært. En løsning er at lave integrationer mellem vores systemer så de snakker sammen og altid har de rigtige data, de rigtige steder. Det gør vi kan tage bedre beslutninger og arbejde hurtigere.

Mobile apps — Digitalisering er mest effektivt når vi får involveret vores medarbejdere. Og mobilen er et værktøj vi alle har. Ved at lave en app kan du sikre dine folk har adgang til de rigtige data, kan give input hurtigere og arbejde bedre.