Eksempler på hvad kunderne køber hos A2.

Virksomhedsplatform — Digitalisering er ofte kompromiets vej. Der er masser af standardsystemer derude, men standard betyder også i skal passe ned i én kasse.

Ved at bygge en specialudviklet virksomhedsplatform, hvor I selv sætter rammerne, får I et produkt, som passer præcist til jeres problemstillinger. Derefter kan I udbygge platformen i det tempo, som jeres organisationen er klar til, så I også kan håndtere fremtidige problemstillinger.

Virksomhedsplatform for Voda

Manuelle papirsgange og processer — En af kerneopgaverne i digitalisering er at effektivisere de langsomme og besværelige papirsgange man har sin virksomhed.

Det kan være at udskifte manuel timeregistrering til digital registrering, flytte rapportering fra Excel til et digitalt overblik eller bare optimere mange af de administrative arbejdsgange, som I har.

Medlemshåndteringsplatform for Forenede Frie Lejere

Få systemer til at snakke sammen — Data bør kun opdateres én gang, men med alle de systemer, vi har i dag, kan det være svært. Løsningen er at lave integrationer mellem vores systemer så de snakker sammen og altid har de seneste data – alle steder. Det gør, at vi kan tage bedre beslutninger og arbejde hurtigere.

Integration til virksomhedsregistret for LegalDesk

Mobile apps — Digitalisering er mest effektivt, når vi får involveret vores medarbejdere. Og mobilen er et værktøj, vi alle har. Med en app kan du sikre, at dine folk har adgang til de rigtige data, kan give input hurtigere og arbejde bedre.

Intern kommunikations-app