Hvorfor vælge A2? Vi gør to ting rigtigt godt. Vi hjælper virksomheder uden tekniske folk ansat — og vi bygger software projekter som rammer budget og deadline.

Derfor skal du vælge os. At du så dertil sparer 60% ift. et dansk-placeret udviklingshus… ja, det lærer du jo nok at leve med.

Ukrainsk med nordjysk dialægt. Allan som ejer og leder A2 Software er født i Aalborg, men flyttede til L’viv permanent i 2011. Det er Allan du møder som kunde i A2 og ham som binder dansk forretningsforståelse sammen med solidt kodehåndværk fra de 11 ukrainske udviklere på kontoret i L’viv.

For at sikre den nordjyske dialægt og den ukrainske forståelse sender på samme frekvens arbejder vi efter dette manifest:

Individer og samarbejde
frem for processer og værktøjer

Velfungerende software
frem for omfattende dokumentation

Samarbejde med kunden
frem for kontraktforhandling

Håndtering af forandringer
frem for fastholdelse af plan

Kontoret i L’viv. Lviv, er hjem for ca. 1.000.000 indbyggere heraf 20.000 udviklere og med kun 80 km til den Polske grænse, er Ukraines forbindelse mod vest. Der er direkte fly til både Billund og København og det tager ca. 2 timer.

Mød en A2’er

“Holdånd og tæt samarbejde med folk. Jeg knus-elsker den holdånd og tillid vi alle har for hinanden i A2. Det er altid sjovt at komme på arbejde med glade mennesker der elsker hvor de arbejder. Jeg lærer konstant nyt af de bedste kollegaer.”

— Yaryna
QA hos A2 siden 2020

“Det er vigtigt for mig at have muligheder for at vokse, både professionelt og som menneske. Derfor forsøger jeg altid at udvikle mig selv og hjælpe andre med det samme.”

— Vova
Udvikler hos A2 siden 2018

“Jeg kom til A2 som junior udvikler for 2 år siden. Et dejligt venligt miljø med masser af muligheder for personligt vækst. Jeg bliver betroet med spændende opgaver og har en god coach i Allan. Det er fedt at se virksomheden vokser, men uden at gå på kompromi med kulturen. 

— Oleg
Udvikler hos A2 siden 2019