Hvorfor vælge A2? Vi gør to ting rigtigt godt. Vi hjælper virksomheder uden tekniske folk ansat — og vi bygger software projekter som rammer budget og deadline.


Derfor skal du vælge os. At du så dertil sparer 60% ift. med vores hybrid-model… ja, det lærer du jo nok at leve med.

Digitalisering med nordjysk dialægt. Allan står bag A2 og ham du møder som kunde. Allan  snakker både forretning med jer og oversætter det til software og resultater med udviklingsholdet.

Vores manifest.

Individer og samarbejde
frem for processer og værktøjer

Velfungerende software
frem for omfattende dokumentation

Samarbejde med kunden
frem for kontraktforhandling

Håndtering af forandringer
frem for fastholdelse af plan

Vores hybrid-model. Med kontor i både Aalborg og L’viv kan vi sikre dig en langt mindre investering ved digitalisering. Vores Ukrainske udviklere er lige så dygtige som de danske, men levestandarden gør de koster væsenligt mindre. Og du snakker stadig kun med vores danske folk.

Lviv, er hjem for ca. 1.000.000 indbyggere heraf 20.000 udviklere og med kun 80 km til den Polske grænse, er det Ukraines forbindelse mod vest. Der er direkte fly til både Billund og København og det tager ca. 2 timer.

L’viv
Akademika Andriya Sakharova St 41
79012 Lviv
Ukraine

Allan K. Andreasen
CEO

+45 22 14 39 06
aka@a2software.dk
LinkedIn

Mød en A2’er

“Holdånd og tæt samarbejde med folk. Jeg knus-elsker den holdånd og tillid vi alle har for hinanden i A2. Det er altid sjovt at komme på arbejde med glade mennesker der elsker hvor de arbejder. Jeg lærer konstant nyt af de bedste kollegaer.”

— Yaryna
QA hos A2 siden 2020

“Det er vigtigt for mig at have muligheder for at vokse, både professionelt og som menneske. Derfor forsøger jeg altid at udvikle mig selv og hjælpe andre med det samme.”

— Vova
Udvikler hos A2 siden 2018

“Jeg kom til A2 som junior udvikler for 2 år siden. Et dejligt venligt miljø med masser af muligheder for personligt vækst. Jeg bliver betroet med spændende opgaver og har en god coach i Allan. Det er fedt at se virksomheden vokser, men uden at gå på kompromi med kulturen. 

— Oleg
Udvikler hos A2 siden 2019