A2 software udvider ejerkredsen med kommerciel profil og får dansk kontor

Rasmus Nørgaard Andersen bliver pr. 1 september en del af ejerkredsen i A2 software sammen med Allan Kirkeby Andreasen, og samtidig åbner vi et kontor i Aalborg. Tilknytningen af en stærk kommerciel profil som Rasmus er et ønske om at styrke samarbejdet med vores kunder endnu mere.

Allan om udvidelsen af ejerkredsen: ”Jeg glædes over at have fået en stærk kommerciel partner til at sidde permanent i Danmark for A2 software. Det kommer til gavn for vores kunder, at vi har nemmere ved at sidde ansigt til ansigt og finde de rette løsninger.

Og med Rasmus føles det som en historie der når sit forudbestemte mål nu. Det var Rasmus som for 10 år siden lokkede mig til Ukraine, hvorfra jeg 4 år senere stiftede A2 software. Nu slutter ringen ved Rasmus igen tager sine softwarekompetencer i brug og bliver en del af ejerkredsen.”

Rasmus kommer fra et exit i en teknologi virksomhed han har været med til at bygge op, og før det med mange års erfaring med outsourcing og det at være bindeleddet mellem danske kunder og ukrainske softwareudviklere.

Om hans nye rolle siger han: ”Jeg glæder mig til at begynde at bygge løsninger med vores kunder. I vores snakke op til det her, har vi hurtigt været enige om vi hellere vil bruge alle vores erfaringer til at bygge de rigtige projekter, fremfor bare at levere hænder som sidder i Ukraine. At jagte nye folk til outstaffing bliver hurtigt trættende og det vi brænder for, er at udvikle software projekter, i høj kvalitet, i samarbejde med vores kunder.

Jeg kender Ukrainsk kultur fra min tid hvor jeg kom meget dernede og ved hvordan jeg får mest muligt ud af det forhold for vores danske kunder. Jeg føler mig allerede hjemme og det er derfor jeg har købt mig ind i A2 software.”

Det danske kontor er allerede åbnet og ligger i iværksætterhuset GrowAAL. Adressen er C. A. Olesensgade 4, 9000 Aalborg.

Del indlægget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email